Ο Νίνο έγινε ξανθός – Δες τη μεγάλη αλλαγή που τόλμησε στην εμφάνισή του! (video)

Μετά από 13 χρόνια, το τραγούδι του Νίνο Ξυπολιτά «Είμαι ένας άλλος» κυκλοφόρησε και πάλι σε νέα εκτέλεση, με νέο βίντεο κλιπ και με το όνομα «Παράνοια». Το συγκεκριμένο κομμάτι παίζει παντού και έχει γίνει ήδη viral λόγω… Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο διαδικτυακός “DPG7000” έκανε κορυφαίο hit το τραγούδι του Νίνο μέσω των stories του στο Instagram και πλέον o τραγουδιστής βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Ο Νίνο, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media, το τελευταίο διάστημα ζει και πάλι μεγάλες δόξες, με τη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του να ακούγεται παντού. Κι ενώ ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με όλο αυτό που του συμβαίνει, προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση και αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το ανατρεπτικό look που υιοθέτησε, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Ο τραγουδιστής έγινε… ξανθός και ξάφνιασε τους πάντες. «Και το Πάρτυ ξεκινάει σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά με μπλουζάκια «zwseparanoia» που ετοίμασε μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More