Ο Ολάντ επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Για πρώτη φορά από την περασμένη Παρασκευή όταν η Βαλερί Τριερβελέρ μπήκε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, ο Φρανσουά Ολάντ την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων για τη σχέση του με τη Ζουλί Γκαγιέ.

Επισήμως, μέχρι τώρα ήταν οι γιατροί που απαγόρευαν στον Φρανσουά Ολάντ να επισκεφτεί τη σύντροφό του στο νοσοκομείο για να μην την ταράξει περισσότερο, όπως τονίστηκε. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μέχρι σήμερα, Ολάντ και Τριερβελέρ δεν είχαν μιλήσει παρά μόνο μια φορά στο τηλέφωνο και είχαν ανταλλάξει μηνύματα στο κινητό.
Click4more: Όλες οι γυναίκες του Ολάντ σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο Αλλά φαίνεται πως η… απαγόρευση ήρθη το βράδυ της Πέμπτης, όταν τελικά ο Γάλλος πρόεδρος πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Τριερβελέρ, σύμφωνα με την Parisien. Η προεδρική επίσκεψη επιβεβαιώθηκε σήμερα, Παρασκευή, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό Closer με νέες αποκαλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Φ. ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με αυτές, ο Ολάντ γνώρισε τη 41χρονη ηθοποιό μέσω της πρώην συντρόφου του (και μητέρας των 4 παιδιών του) Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ήταν το 2011 όταν ξεκινούσε η καμπάνια του για τις προεδρικές εκλογές. Λέγεται πως από τότε είναι ζευγάρι με την Γκαγιέ.
Το Closer αναφέρει επίσης πως το καλοκαίρι, ο Ολάντ δεν πήγε διακοπές με τη Βαλερί Τριερβελέρ αλλά προτίμησε να περάσει το Σαββατοκύριακό του (όταν θα πήγαινε να βρει τη σύντροφό του) με την Γκαγιέ!

Διάβασε ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο Νewsit

Read More

And More