Ο Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» – Φωτογραφίες

Την αγκαλιά τους για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξαν για ακόμα μια φορά τα στελέχη και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Με πρωτοβουλία του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη σύσσωμη η ομάδα επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.
Τον κύριο Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Γιάννης Μώραλης, ο επίτιμος Πρόεδρος κύριος Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας κύριος Pedro Martins.

«Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Νοσοκομείο μας έχει γίνει θεσμός για εμάς στην αρχή κάθε χρονιάς, και μια ιδιαίτερη στιγμή για την οποία ανυπομονούν μικροί και μεγάλοι! Ο Ολυμπιακός έχει γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του Συλλόγου μας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ελπίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους! Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, την Διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας για αυτή την ανεκτίμητη μακροχρόνια συμβολή τους στο έργο μας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον κύριο Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για ένατη συνεχή χρονιά και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την μεγάλη πρόοδο που συντελείται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Νιώθουμε ότι η «ΕΛΠΙΔΑ» είναι μέρος της ομάδας και της οικογένειάς μας. Όλα ξεκινούν από την κυρία Βαρδινογιάννη που με πραγματικό πάθος αγωνίζεται για τα παιδιά. Όπως ο Ολυμπιακός είναι νικητής, έτσι και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται εδώ καθημερινά είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής» είπε ο κύριος Μαρινάκης.

Ειρήνη Νταιφά, Μανώλης Παπασάββας, Βαγγέλης Μαρινάκης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άννα Ζωηρού

Ο κύριος Μαρινάκης παρέδωσε για ακόμα μια χρονιά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων. Σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο έργο του Συλλόγου, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Μαρινάκη την τιμητική διάκριση του Συλλόγου. Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε ακόμα για την στήριξή τους τον Πρόεδρο της ομάδας κύριο Γιάννη Μώραλη, τον επίτιμο Πρόεδρο της ομάδας κύριο Σάββα Θεοδωρίδη, τον προπονητή της ομάδας κύριο Pedro Martins, ενώ απένειμε το «Μετάλλιο του Υποστηρικτή» σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Christian Karembeu, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές τους, ένα κασκόλ και ένα σκούφο του Ολυμπιακού, χαρίζοντας τους στιγμές χαράς που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Χαμόγελα χαράς σκόρπισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Read More

And More