O Ωνάσης γνώριζε ποιοι δολοφόνησαν τον Αλέξανδρο! Οι αποκαλύψεις του Δ. Λυμπερόπουλου

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος “έφυγε” σε ηλικία 95 ετών και πήρε μαζί του τα μυστικά που του εκμυστηρεύτηκε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε εμπιστευτεί πολλά από τα μυστικά του στον Δημήτρη Λυμπερόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολίζα, ήταν κατηγορηματικός: «Πρόσεξε, μικρέ, αυτά που λέμε θα τα γράψεις μετά τον θάνατό μου. Μη δω τίποτα με ανοιχτά τα μάτια μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Ο Ωνάσης κάποτε μου είχε πει: «Τα μεγάλα μυστικά βγαίνουν μετά θάνατον«. Και με τον Αρίστο είχαμε υπογράψει χαρτί για κάποια πράγματα που μου είχε εκμυστηρευτεί και θα τα έβγαζα στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό του.

Τώρα σου εξομολογούμαι κι εγώ αυτό: Ήρθαν και με βρήκαν οι ιθύνοντες μεγάλης εκδοτικής εταιρείας γερμανικών συμφερόντων πριν ένα μήνα περίπου για να τους πω τα μυστικά του Ωνάση, μυστικά που ο ίδιος μού είχε εκμυστηρευτεί για να βγουν μετά τον θάνατό του. Η επιταγή είχε πάνω πολλά μηδενικά…».

Είναι τα λόγια που είπε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο 501 του Θεραπευτικού Κέντρου Αποκατάστασης της λεωφόρου Συγγρού, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα έπειτα από κάταγμα στο ισχίο του.

“O Αριστοτέλης Ωνάσης γνώριζε από την πρώτη στιγμή τους δολοφόνους του γιου του, όμως φοβόταν πως αν αποκάλυπτε την αλήθεια, θα είχε την ίδια τύχη και η κόρη του, Χριστίνα.

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More