Ο Ορφέας Παπαδόπουλος «αδειάζει» τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα κινηθώ νομικά»

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να ξεκαθαρίσει την αλήθεια σχετικά με αυτά που του καταλόγισε χθες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Πιο συγκεκριμένα, ο θεατρικός παραγωγός όχι μόνο δήλωσε πως ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και ο Ορφέας Παπαδόπουλος είναι ανεμβολίαστοι, αλλά κατηγόρησε τον δεύτερο ότι κόλλησε κορονοϊό και έθεσε σε κίνδυνο τον θίασο.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Αν δεν έβλεπα τη δική σου αντίδραση Κατερίνα, δεν θα ερχόμουν. Φυσικά και είναι ψέματα, σοκαρίστηκα. Πώς ένας άνθρωπος από το πουθενά βγαίνει και λέει ψέματα και με διασύρει δημόσια; Δεν έπρεπε αυτό το κομμάτι να μπει στο μοντάζ».

«Την ευθύνη την έχει ο ίδιος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Θα μπορούσε να ήταν εδώ live και να έλεγε τα ίδια. Το κανάλι δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση. Δεν θέλω να μιλήσω για τους συνεργάτες μου. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να διαπληκτιστώ με την ομάδα μου γιατί μπορεί ίσως μια φορά να συμβεί κάποιο λάθος, το αφήνω εδώ. Αυτή η ομάδα που έχει στηρίξει πολύ την εκπομπή, αν έχει γίνει κάποιο λάθος το παίρνω πάνω μου» απάντησε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν κάποιος εκθέτει κάποιον για τα προσωπικά του δεδομένα, πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Δεν έχω αντικατασταθεί ποτέ σε παράσταση, δεν έχει χρειαστεί να ακυρώσει τίποτα εξαιτίας μου. Αρνητής δεν δήλωσα ποτέ, αλλά και να δήλωσα είναι δικαίωμά μου. Πώς να τους θέσω σε κίνδυνο; Όταν κόλλησα είχαμε να κάνουμε πρόβες πάνω από μια βδομάδα. Κολλάω κορονοϊό, κάνω 14 μέρες καραντίνας. Είναι τρελό όλο αυτό που έχει συμβεί.

 

Όχι βέβαια δεν επικοινώνησα, δεν έχω τίποτα να πω με αυτόν τον άνθρωπο. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να προφυλάξω την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου ακεραιότητα. Γιατί θίγει αυτά τα πράγματα. Εντείνει τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, κάτι που είναι απαράδεκτο. Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη, θα κινηθώ νομικά» τόνισε ο Ορφέας Παπαδόπουλος. 

Read More

And More