Ο Orlando Bloom μιλά για το διαζύγιο: “Δεν είμαστε φίλοι, είμαστε οικογένεια”

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει λίγες μέρες μετά την είδηση του διαζυγίου του με την μέχρι πρότινος αγαπημένη του Miranda Kerr. Ο πρωταγωνιστής της “Τροίας” φαίνεται να είναι αρκετά συνειδητοποιημένος με αυτή του την απόφαση και δεν έχει καμία διάθεση να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους.

Έτσι την Παρασκευή το απόγευμα, καθώς κατευθυνόταν στο Broadway όπου και ανεβάζει το κλασικό έργο Romeo & Juliet, μίλησε σε δημοσιογράφο του TMZ και ξεκαθάρισε πως η διάσταση από την σύζυγό του, δεν σημαίνει πως θα απομακρυνθούνκαι εντελώς. Μάλιστα ο Orlando Bloom δήλωσε πως οι δυο τους δεν είναι φίλοι, αλλά οικογένεια για να εξηγήσει με νόημα πως έχουν πάντα τον μικρό τους γιο να τους ενώνει.

Ο Orlando Bloom δεν δυσανασχετεί λεπτό με την παρουσία του ρεπόρτερ του TMZ και της ανοιχτής κάμερας κι κάνει δηλώσεις…

Ο σέξι ηθοποιός φαίνεται ήρεμος και γαλήνιος, ενώ χαμογελά στα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες που τον ακολουθούν κατά πόδας, ιδιαίτερα τώρα που διέρρευσε η είδηση του διαζυγίου του. Εϊναι χαρακτηριστικό πως αφού δήλωσε όσα είπε για το θέμα του ξαφνικού τέλους στο γάμο του, θέλησε να μιλήσει περισσότερο για τη δουλειά του στο θέατρο. Εκείνο μάλιστα που έκανε εντύπωση είναι πως μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη για την Αφροαμερικανή συμπρωταγωνίστριά του στο σανίδι, από την οποία όπως λέει δεν θέλει να “ξεκολλήσει τα χείλη του”, μετά τη σκηνή το πρώτου φιλιού.

Τι να πεις… αυτά έχει η ζωή!! Η Miranda άρα πως αισθάνεται για όλα αυτά;

Read More

And More