Ο Ουγγαρέζος τραγουδάει με Πάολα – Νίνο – Οικονομόπουλο! Δες φωτογραφίες

Ο Νίνο, η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις τους, ξεσήκωσαν το κοινό και ως αποτέλεσμα αυτού… η πίστα γέμισε λουλούδια! Ο Νίκος με τον Νίνο συνεργάστηκαν όλο τον χειμώνα με μεγάλη επιτυχία. Αποφάσισαν έτσι, να επαναλάβουν την συνεργασία αυτή και το καλοκαίρι, κάνοντας μια εντυπωσιακή προσθήκη στην παρέα τους… Την Πάολα, που ο Νίνο θεωρεί την καλύτερη Ελληνίδα performer! Δίπλα τους και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης!

Όσοι βρέθηκαν εκεί διασκέδασαν και ξεφάντωσαν με την ψυχή τους μέχρι πρωίας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από την πρεμιέρα και… απαθανάτισε στιγμές celebrity θαμώνων που βρέθηκαν στο ”ΘΕΑ” της παραλιακής χθες βράδυ!

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Ο Νίνο

Η σέξι Πάολα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν άλλη! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που βρέθηκε εκεί για ν’ απολαύσει τους τρεις επιτυχημένους καλλιτέχνες και να διασκεδάσει… Δεν κρατήθηκε… Ανέβηκε στην πίστα, ”βούτηξε” ένα μικρόφωνο και τραγούδησε μόνος του, αλλά και μαζί με την Πάολα και τον Νίκο. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για το τραγούδι, αφού με κάθε ευκαιρία ξεδιπλώνει το ταλέντο και τις φωνητικές του ικανότητες. Το κοινό τον αποθέωσε!

Το ζει πραγματικά…

Ακόμα μία έκπληξη… Ο Φοίβος, με τον Ηλία Ψινάκη και τον Γιώργο Λύρα!

Φαίνεται πως, εκτός από τον Δημήτρη, ούτε ο Ηλίας μπορούσε να αποχωρηστεί το μικρόφωνο!

Read More

And More