Ο Π. Καλλίδης αποκαλύπτει: “Πέρασα κατάθλιψη μετά την απώλεια του πατέρα μου!”

Για την κατάθλιψη που πέρασε μετά το θάνατο του πατέρα του, τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται να πάρει για να το ξεπεράσει και την σύντροφό του με την οποία απέκτησε δυο πανέμορφες κορούλες μίλησε ο Πάνος Καλλίδης στο “ΕΓΩ!”
Πέρασα κατάθλιψη μετά την απώλεια του πατέρα μου, πριν από έξι χρόνια. Το πήρα “κάπως”. Άρχισα να αναθεωρώ πράγματα στη ζωή μου, να μπαίνουν κακές σκέψεις στο μυαλό μου, όπως ότι δεν είναι όλα ωραία, υπάρχει και ο θάνατος. Ξεκίνησα να σκέφτομαι περίεργα και όταν ξεκινά κάτι τέτοιο, περνάς “απέναντι”.”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Ένιωθα τρομερή πίεση εκείνη την περίοδο. Είχα πρόταση να κατέβω στην Αθήνα για να τραγουδήσω ως πρώτο όνομα σε γνωστό μαγαζί. Από την μια ήμουν χαρούμενος και από την άλλη λυπημένος”.
Ο ίδιος μάλιστα, αποκάλυψε πως ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει την κατάθλιψη: “Πήρα κάποια σκευάσματα που με ξεμπλόκαραν κάπως. Αυτό που έχω να συμβουλεύσω τα media, είναι να μην θεωρούν τη φαρμακευτική αγωγή ως κάτι κακό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι, πού όταν φθάσουν σε αδιέξοδο ίσως οδηγηθούν σε ακραίες πράξεις… Για όλες τις παθήσεις υπάρχει και ένα χάπι. Δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού αυτά τα σκευάσματα”.
Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More