Ο Π. Κασιδόκωστας φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε ελληνικό περιοδικό!

O Πάρης Κασιδόκωστας μιλάει στο περιοδικό DownTown για την αγάπη του με τα θαλάσια σπορ. Πώς ξεκίνησε να ασχολείται με αυτά; ”Λόγω του πατέρα μου έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με τα σπορ από πολύ μικρή ηλικία. Εκείνος ήταν που πάντα με ενθάρρυνε και περισσότερο με όσα αφορούσαν τη θάλασσα. Παρόλο που έπαιζα και λίγο ποδόσφαιρο στο σχολείο και ήμουν γενικά αθλητικό παιδί, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν όσα σπορ είχαν σχέση με τη θάλασσα. Εκτός από την εκγύμναση που σου προσφέρουν, είναι και πολύ καλά για την ψυχαγωγία”.

Το αγαπημένο του από τα θαλάσσια σπορ είναι το windsurfing: ”Όσο είμαι στην Ελλάδα και έχω τη δυνατότητα να ζω εδώ μπορώ να το κάνω πιο πολύ και έτσι γίνομαι καλύτερος σ’αυτό που κάνω. Προοπτικά ενδέχεται να γίνει και το surfing στα κύματα, διότι, από τη λίγη εμπειρία που έχω, είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ κι αυτό. Φυσικά, δεν τα συγκρίνω, διότι είναι δύο τελείως διαφορετικά σπορ. Στην Ελλάδα όμως θεωρώ ότι οι συνθήκες για windsurfing είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από αυτές για το surfing”.

Όταν βρίσκεται στο εξωτερικό του αρέσει να κάνει θαλάσσια σπρο στο Λος Άντζελες, στη Καλιφόρνια ενώ οι αγαπημένες του παραλίες είναι βόρεια από το Malibu η παραλία Zuma και ακριβώς δίπλα το Point Dume.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Read More

And More