Ο Π. Κασιδόκωστας στην απονομή των Oscar!

Ο Πάρις Κασιδόκωστας, ύστερα από τις 20ήμερες διακοπές του για serfing στην Καραϊβική, επέστρεψε στο Λος Άντζελες για να παρευρεθεί στα pre- Oscar πάρτυ και στη σημερινή μεγάλη βραδιά απονομής των βραβείων.

Ο Πάρις με τον συνέταιρό του, Terry Dougas, σύμφωνα με την ”Real news”, έχει δημιουργήσει την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών, 1821 Pictures. Η καλύτερη επιχειρηματική κίνηση και των δύο, ήταν όταν υπέγραψαν 18μηνη συνεργασία και σύμβαση με την ηθοποιό Natalie Portman, που βρίσκεται στα ”πάνω” της το τελευταίο χρονικό διάστημα παρά την προσωρημένη εγκυμοσύνη της, καθώς και με την ηθοποιό Annette Savitz.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάρις κι ο συνεργάτης του, έχει ήδη επαφές με σημαντικούς ανθρώπους του κινηματογράφου για μελλοντικές συνεργασίες. Μάλιστα, οι δυο τους θα εμφανιστούν και στο πάρτυ της δημοφιλούς παρουσιάστριας Oprah Winfrey, που θα γίνει μετά την απονομή των βραβείων και στο οποίο θα παρευρεθούν επίσης, η Natalie Portman, ο Colin Farrell, ο Christian Bale και πολλοί άλλοι.

Τέλος, όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος βρέθηκε σε πολλά από τα pre- Oscar πάρτυ, σημαντικότερο από το οποίο ήταν του Global – Green, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το αξιοπρόσεκτο εδώ είναι ότι, οι vips που βρέθηκαν εκεί, καλούνταν να πληρώσουν εισιτήριο αξίας 1.000 δολαρίων και το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για φιαλανθρωπικό σκοπό.

Read More

And More