Site icon TLIFE

O Π. Κωστόπουλος στο πρωινό του Mega, χωρίς την Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του!

Με το ίδιο νόμισμα αποφάσισε να πληρώσει ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος, τους τηλε-αντιπάλους του στον ΑΝΤ1. Φαίη και Γιώργο εσείς; Πέτρο εμείς ! Μάλλον κάπως έτσι θα το σκέφτηκε και φρόντισε να στήσει κάτω από άκρα μυστικότητα στενή πολιορκία γύρω από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Οι επαφές των δύο ανδρών κράτησαν για αρκετές μέρες και απ ΄ότι όλα δείχνουν τελικά καρποφόρησαν. Ετσι, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι ο νέος οδηγός στο fresh “Πρωινό Mou”, αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όπου και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι.

Βλέπετε, ο δημοσογράφος μπορεί να είχε τα τελευταία χρόνια μία επιτυχημένη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 ,όμως, οι πληροφορίες λένε, πως δεν δεσμεύεται με κάποιο συγκεκριμένο συμβόλαιο, οπότε και είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.

Οσο για τις φήμες που θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτή την νέα του τηλεοπτική προσπάθεια, για την ώρα δεν επαληθεύονται.

“Οχι, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν τέθηκε ουδέποτε θέμα δίπλα στον Πέτρο να βρεθεί η Τζένη. Αλλωστε, δεν νομίζω ότι ενδιέφερε την διοίκηση του καναλιού να επαναλάβει το ίδιο ακριβώς εγχείρημα, όπως έκανε και με την Φαίη και τον Γιώργο”, λέει στο “TLIFE” άνθρωπος του Mega και συνεχίζει :

“Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι σε ότι έχει να κάνει με την συμπαρουσίαση είναι πολλά, αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει κλείσει ή που τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω. Φαντάζομαι πως είναι ζήτημα μόνο χρόνο το να λυθεί και αυτό το θέμα”.

Η αλήθεια είναι πως στον χορό της ονοματολογίας για το ποια θα είναι η τυχερή που θα βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου, έχουν πάρει μέρος σχεδόν όλα τα γυναικεία ονόματα της εγχώριας σόου – μπιζ. Ανάμεσα στα επικρατέστερα είναι λέει εκείνα της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ράνιας Θρασκιά, χωρίς αυτό ,όμως, να είναι κάτι που να έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Το ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Κωστόπουλου είναι κάτι που θα το κρίνει αποκλειστικά και μόνο ο ισχυρός άνδρας του Mega, ο Πέτρος Μπούτος. Εν αναμονή εξελίξεων ,λοιπόν…


© 2024 tlife.gr