Ο Π. Μουζουράκης στην πρεμιέρα του ”Amstel Live” στον ΣΚΑΪ!

H πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011 από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με τους ROUS, Γιώργο Μυλωνά, Leon and the Band και Γιώργο Γιοκαρίνη!

Συντονιστείτε κάθε Σάββατο, στις 22.00 στη συχνότητα του ΣΚΑΙ για να απολαύσετε μοναδικές μουσικές εκπλήξεις! Μουσική και Amstel; Η καλύτερή μας !Για τέταρτη σεζόν η Amstel επιστρέφει με την επιτυχημένη τηλεοπτική μουσική εκπομπή “Amstel Live” και έναν οικοδεσπότη έκπληξη… το χαρισματικό Πάνο Μουζουράκη!

ROUS!

Αγαπημένοι έλληνες καλλιτέχνες, αποκλειστικές τηλεοπτικές μεταδόσεις, μοναδικά ντουέτα, πρωτότυπα remixes και ερμηνείες που θα σας ξεσηκώσουν είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που υπόσχεται για φέτος το Amstel Live!

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011. Στη σκηνή του “Amstel Live” ανέβηκαν ο Γιώργος Μυλωνάς, ο Rous, ο Γιώργος Γιοκαρίνης και ο Leon and the band οι οποίοι ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες σε μία άκρως εκρηκτική, «ροκ» ατμόσφαιρα!

Γιώργος Γιοκαρίνης

Το δεύτερο επεισόδιο μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες μουσικές εκπλήξεις. Οι Matisse, ένα από τα πιο γνωστά ποπ αγγλόφωνα συγκροτήματα, ανεβαίνουν στην σκηνή του Amstel Live σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και μας παρουσιάζουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο τους τραγούδι.

Ακόμη, στην παρέα μας η Ειρήνη Δούκα με τον Greggy K και τον Σταύρο Μιχαλακάκο μας ξεσηκώνουν με τις ερμηνείες και τις ροκ επιτυχίες τους. Συντονιστείτε κάθε Σάββατο, στις 22.00 στη συχνότητα του ΣΚΑΙ για να απολαύσετε μοναδικές μουσικές εκπλήξεις!

Ειρήνη Δούκα

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος στα γυρίσματα, Amstel Live … γιατί έτσι μας αρέσει επισκεφτείτε τη σελίδα του Amstel Live στο facebook, www.facebook.com/AmstelLive, και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιώργος Μυλωνάς

Matisse, Ειρήνη Δούκα, Σταύρος Μιχαλακάκος

Πάνος Μουζουράκης

Read More

And More