Ο Π. Χαϊκάλης απαντάει στο TLIFE για την κόντρα του με τον Λαζόπουλο!

Στις φήμες που τον ήθελαν να είναι “στα μαχαίρια” με τον Λάκη Λαζόπουλο απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης στο TLIFE.

Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τον ταλαντούχο ηθοποιό να βρίσκεται σε κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο, εξαιτίας μιας κριτικής που είχε κάνει για το “Αλ Τσαντίρι”. Η φράση “Ο Λαζόπουλος έχει ξεφύγει από τα όρια” που είχαν αποδώσει στον Πάυλο Χαϊκάλη είχε πυροδοτήσει αντιδράσεις.

Ωστόσο, ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν συμβαίνει τίποτα με τον Λαζόπουλο.”Δεν ξέρω γιατί τα έγραψαν αυτά. Έχει τελειώσει η ιστορία. Δεν υπάρχει κόντρα με τον κύριο Λαζόπουλο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος αυτήν την περίοδο από την επιτυχία της Πολυκατοικίας και αναφέρει πως θα τον δούμε και του χρόνου στη σειρά. Ακόμη, αναφέρει πως του χρόνου θα ξαναδούμε στη μικρή οθόνη την παρέα του 50-50 σε νέες περιπέτειες, αφού έχει προγραμματιστεί να γυριστούν 15 νέα επεισόδια για την επιτυχημένη σειρά.

Όσο για τα σχέδια του γι’ αυτό το καλοκαίρι, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρει ότι θα βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το έργο “Ιππείς” του Αριστοφάνη.

Read More

And More