Ο Πάνος Καλλίδης αποκαλύπτει ότι θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς!

Ο Πάνος Καλλίδης και η Λεάνα Μάρκογλου έχουν αποκτήσει ήδη δύο κόρες αλλά όπως είχε εκμυστηρευτεί ο τραγουδιστής στο TLIFE ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Φαίνεται πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα! Καλεσμένος την ερχόμενη Τετάρτη στις 20.00 στο MTV και την εκπομπή «Movies & Stars», ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι θα γίνει τρίτη φορά πατέρας ενώ μιλάει μιλάει για τις αγαπημένες του ταινίες στο σινεμά, τις δυσκολίες που συνάντησε στη δουλειά του. Ακόμα, αναφέρει ότι η μοναδική παρουσιάστρια που τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του όσο καμία άλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ ορθά-κοφτά λέει την άποψή του για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αμφισβητώντας ότι το ψήφισε ο κόσμος!

Για την Ελένη Μενεγάκη
Στην αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δύσκολα έπαιζαν τα τραγούδια μου σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, δεν μπορούσα να έχω την προβολή σε έντυπα και στην τηλεόραση αλλά νομίζω με τύχη και πολύ δουλειά κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Είχα δεχτεί πόλεμο και υπήρχαν και ίντριγκες με άλλους συναδέλφους αλλά πάντα έκρυβα αυτές τις ιστορίες και ποτέ δεν θέλησα να βγω και να τα βάλω με κάποιο συνάδελφό μου στην τηλεόραση. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη δουλειά μας. Στα πρώτα μου βήματα με υποστήριξε πολύ η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα αρκετά συχνά στις εκπομπές της και της άρεσαν τα τραγούδια μου και μπορώ να πω πως με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι η σταρ της Ελλάδας και είναι τιμή για κάθε καλλιτέχνη να τον βοηθάει η Ελένη.

Για την Eurovision
“Δεν θα τραγουδούσα ποτέ κάτι στα Αγγλικά. Αποφεύγω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι καλός. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω κάτι στην Εurovision. Δεν συμφωνώ όμως με το ελληνικό τραγούδι που θα πάει φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Είναι πολύ λίγο για έναν τέτοιο διαγωνισμό. Δεν είναι κομμάτι dance και δεν έχει ευρωπαϊκό άκουσμα και δεν είναι κάτι που θα γουστάρει να ακούσει κάποιος που δεν είναι Έλληνας. Θα το έβλεπα στην 12η θέση. Το «ξεκατίνιασμα» που συμβαίνει γενικά με το διαγωνισμό είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω σαν θεατής αλλά όχι να συμμετέχω. Πρέπει να πάει ένα κομμάτι που να ακούγεται ευχάριστα στο ραδιόφωνο, να έχει views στο youtube, να μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη. Αυτό το αποφασίζω και διατάζω δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται… Το γεγονός ότι αυτό το κομμάτι το ψήφισε ο κόσμος εγώ το αμφισβητώ!”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164