Ο Πάνος Μουζουράκης στο Mamma Mia 2, δίπλα στη Cher! Δες τις πρώτες εικόνες - Video

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Mamma Mia 2, δίπλα στη Cher! Δες τις πρώτες εικόνες – Video | tlife.gr

Το “Mamma Mia: Here We Go Again” έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2018. Μάλιστα, στη νέα ταινία θα συμμετέχει και ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης! Η αποκάλυψη είχε γίνει πριν μερικούς μήνες από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος ανέβασε το trailer της ταινίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας περήφανος που συμμετέχει στη συνέχεια του θρυλικού μιούζικαλ.

Η νέα ταινία θα παρακολουθεί τη Donna σε νεαρή ηλικία, αλλά θα είναι και συνέχεια της ιστορίας της πρώτης ταινίας, που εκτυλίσσεται στο φανταστικό ελληνικό νησί Kalokairi και θα δείχνει πως σχέσεις που σφυρηλατήθηκαν στο παρελθόν αντέχουν στο παρόν. Οι πρωταγωνιστές του Mamma Mia αναμένεται να επιστρέψουν στους ίδιους ρόλους, ενώ την Donna σε νεαρή ηλικία θα την υποδυθεί η Lily James. Στο “Mamma Mia: Here We Go Again” θα συμπεριληφθούν τραγούδια των ΑΒΒΑ που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία.

Όσον αφορά τον Πάνο Μουζουράκη, η είδηση ότι θα συμμετέχει στο Mamma Mia 2 είχε ακουστεί πριν λίγο μετά το καλοκαίρι του 2017 από τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον τραγουδιστή στο κινηματογραφικό μιούζικαλ. «Θα κάνει μία τεράστια συνεργασία, που είναι μεγάλη μας τιμή ως χώρα», είχε πει τότε στο Πρωινό ο παρουσιαστής. Πριν μερικές μέρες, κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας, όπου δείχνει τις πρώτες σκηνές με τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη!

Ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται στο τέλος του βίντεο, σε σκηνή με την Cher, όπου της λέει ότι θα γίνει προπρογιαγιά! Η σούπερσταρ υποδύεται την μητέρα της Donna, η οποία επισκέπτεται την εγγονή της στο νησί Kalokeri, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι έγκυος.

Δες το βίντεο:

READ more