Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων – Η ζωή του, η σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη και το θανατηφόρο τροχαίο

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο νικητής του πρώτου Power of Love 1 επέβαινε μόνος στη μηχανή του και κινούνταν στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες, στο ύψος του Ωνασείου. Ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η τραγική ειρωνεία, ωστόσο, είναι ότι σκοτώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του, καθώς σήμερα θα γινόταν 28 ετών.

Στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από το σημείο της τραγωδίας, αλλά και της μητέρας του Πάνου Ζάρλα, η οποία έφτασε συντετριμμένη στο μέρος που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον γιο της, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Ποιος ήταν ο Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Power Of Love στον ΣΚΑΪ και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι της αγάπης, ερωτεύτηκε και έγινε ζευγάρι με την Στέλλα Μιζεράκη, ενώ οι δυο τους κατάφεραν να αναδειχθούν μεγάλοι νικητές του reality και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η σχέση του ζευγαριού, ωστόσο, τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με την ανακοίνωση του χωρισμού τους να γίνεται μέσα από τα social media. Οι δυο τους έμειναν για κάποιο διάστημα χωριστά και αφού αναθεώρησαν κάποια πράγματα προσπάθησαν να επανασυνδεθούν. Μάταια, όμως, αφού δεν τα κατάφεραν να είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Πάνος Ζάρλας ήταν ένας πολύ γοητευτικός άντρας, αλλά και ένα πολύ χαμογελαστό παιδί. Όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και κανείς δεν είχε να του προσάψει τίποτα κακό. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε πολλούς φίλους, οι οποίοι συγκλονίστηκαν με τα δυσάρεστα νέα.

Καλό ταξίδι Πάνο

Read More

And More