Ο παραμυθένιος γάμος Σαρακάκη – Τσουρεκά στο Μαρόκο! Όλες οι λεπτομέρειες

Την Κυριακή το απόγευμα στις 18:30 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Αναστασία Τσουρεκά, η κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Σαρακάκης.

Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία των Αγίων Μαρτύρων στο Μαρόκο και το μυστήριο τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Αφρικής, Θεόδωρος Β’. Κουμπάροι τους ήταν ο παιδικός φίλος του Δημήτρη Σαρακάκη, Νίκος Βαρδινογιάννης, γιος της Σάσας και του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και ο μικρότερος αδελφός του γαμπρού Γιάννης Σαρακάκης, με τη σύζυγό του, Έλενα Μπαρμπαλιά.
Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση στο θρυλικό ξενοδοχεία “La Mamounia”. Οι καλεσμένοι δεν έφαγαν σε μπουφέ, αλλά υπήρχε μενού, όπου μπορούσαν να επιλέξουν από κρέας, μέχρι ψάρι και σαλάτα με γαρίδες. Το δείπνο κράτησε μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους πήγαν στην αίθουσα του χορού όπου διασκέδασαν με dj και χόρεψαν στους ρυθμούς της techno μουσικής. Οι πιο θαρραλέοι πέρασαν μια βόλτα από το καζίνο του ξενοδοχείου, για να κλείσουν τη βραδιά τους.
Ο γάμος είχε άρωμα από “Χίλιες και μία Νύχτες” και οι μπομπονιέρες που δόθηκαν στους καλεσμένους είχαν στοιχεία από τα τοπικά μαροκινά έθιμα. Στις γυναίκες η μπομπονιέρα ήταν ένα βραχιολάκι με χάντρες, ενώ για τους άντρες οι νένυμφοι είχαν επιλέξει ένα μπεγλέρι με μαροκινές πέτρες.
Στη λίστα των καλεσμένων που έφθαναν τα 200 άτομα ήταν μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου και της ελληνικής υψηλής κοινωνίας. Ανάμεσά τους ήταν: η Μαρία Σγουγκοπούλου και ο Βασίλης Πατέρας, ο Κώστας Καίσαρης, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, η εφοπλιστική οικογένεια Πετράκη, η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, ο κοσμηματοπώλης Ζίρος Τζανικιάν, η οικογένεια Δανελιάν, η Μαρία Βιγκοπούλου, οι επιχειρηματίες Μάριος και Δέσποινα Κάτσικα, ο Γιάννης Σάρας και η Μπουμπού Μπαρμπαλιά χωρίς το σύζυγό της.
Ωστόσο, υπήρξαν και κάποια παραπονάκια από άτομα του επιχειρηματικού κύκλου που περίμεναν να πάνε στο γάμο, αλλά δεν πήραν ποτέ το πολυπόθητο προσκλητήριο.
Οι καλεσμένοι πάντως του γάμου, μετακινήθηκαν με τσάρτερ που μίσθωσε η οικογένεια, ενώ διασκέδασαν, εκτός από τα πάρτυ που είχε προγραματίσει το ζευγάρι, περνώντας τις ώρες τους με βόλτες στην πόλη και το παζάρι και τα αξιοθέατα της πόλης.

Η επιστροφή έγινε χθες το βράδυ στις 21:30 αφήνοντας σε όλους μια ευχάριστη μαροκινή γεύση.
Να ζήσουν…

Read More

And More