Ο Πάρις συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαδόπουλο σε μια δυνατή επιτυχία!

Ο Πάρις μας συστήθηκε πριν από λόγο καιρό στο TLIFE και προσέξαμε ότι “Έχει κάτι” το ξεχωριστό! (διάβασε εδώ την πρώτη του συνέντευξη) μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο του single και την πολύ επιτυχημένη του συνεργασία στο Posidonio ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά.

Το ταλαντούχο παιδί της Platinum Records συνεργάζεται στο δεύτερο single του με τον δημιουργό μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Παπαδόπουλος και φτιάχνουν ένα δυνατό τραγούδι με τίτλο “Προς το Παρόν”.

Ήδη από την κυκλοφορία του Έχει Κάτι τον περασμένο Μάρτιο, ο Πάρις κατάφερε να ξεχωρίσει στα ραδιοφωνικά charts αλλά και να συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube!

Ο πολυτάλαντος Πάρις όχι μόνο ερμηνεύει, αλλά υπογράφει και ο ίδιος στίχους και μουσική. Αυτό έκανε πρόσφατα στο νέο single του Κυριάκου Γεωργίου, παίζεις, από την Platinum Records.

Η πρώτη επαφή του Πάρι με το κοινό της Αθήνας έγινε στα τέλη του περσινού καλοκαιριού όταν ξεκίνησαν οι εμφανίσεις στο πλευρό του Αντύπα και της Δέσποινας Βανδή στο Posidonio, με τον ιδιοκτήτη κύριο Βασίλη Κοντόπουλο να τον πιστεύει και να τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. “Συνωμότησε το σύμπαν για να βρεθώ στο Posidonio. Ο Νίκος Βάνης με ανακάλυψε, πήρε τηλέφωνο τον κ. Κοντόπουλο, και έτσι έγινε η συνάντηση και ήρθα στην Αθήνα”,δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας όπου βρέθηκε καλεσμένος πρόσφατα.

Το να γίνω τραγουδιστής ήταν έμπνευση του πατέρα μου. Με παρακίνησε, αφού είχα τελειώσει τη στρατιωτική μου θητεία, να συμμετάσχω σε ένα φεστιβάλ. Και το τόλμησα!“, συνέχισε στο Μίλα. Το τολμών νικά λοιπόν!

Με κάθε νέα δουλειά ο νεαρός Πάρις μας επιβεβαιώνει ότι το μέλλον μπροστά διαγράφεται λαμπρό. Προς Το Παρόν τον απολαμβάνουμε μέσα από το νέο του τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί!

Read More

And More