Ο παρτενέρ της Τζούλιας λύνει την σιωπή του για το DVD.

“Θα μπορούσε άνετα η Τζούλια να κάνει καριέρα στο χώρο της πορνό βιομηχανίας”. Κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση του Ian Scott, του παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο περιβόητο ροζ DVD, με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Θεωρώντας πώς η Τζούλια Αλεξανδράτου άνετα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο TOP 5 των ερωτικών συμπρωταγωνιστριών του, o Ian Scot για πρώτη φόρα έλυσε την σιωπή του και αποκάλυψε τα πάντα για το περιβόητο ροζ DVD.

«Θέλανε να κάνουν ένα sex tape και να το πουλήσουν ως τις προσωπικές στιγμές της Τζούλιας. Γι’ αυτό έκρυβα το πρόσωπο μου. Αλλά δυστυχώς προδόθηκα από το τατουάζ». Με αυτή τη δήλωση ο παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου απαντάει σε όλα τα σενάρια που ακούστηκαν για την προέλευση του DVD τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του.

“Δεν είναι αλήθεια ότι δεν γνώριζε ότι γύριζε ερωτική σκηνή” σχολιάσε ο Ian Scott όταν ρωτήθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη για ποιο λόγο στην αρχή η Τζούλια δεν παραδεχόταν ότι γύρισε αισθησιακή ταινία. “Αυτή ήταν η επίσημη εκδοχή που θα λέγαμε. Προτίμησε να το κάνει έτσι για να γίνει πιο εύκολα αποδεκτό. Δεν ξέρω γιατί η Τζούλια ήθελε να κρυφτεί. Στο εξωτερικό αποδέχονται τις πορνοστάρ και μάλιστα θαυμάζουν την καριέρα τους” συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Ian Skott αποκάλυψε πώς τον επέλεξε η ίδια η Τζούλια Αλεξανδράτου και αποκαλύπτει ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε ενώ την ώρα των γυρισμάτων ήταν νηφάλια και όχι μεθυσμένη όπως ακούστηκε.

Read More

And More