Ο Πασχάλης για τα βαμμένα μαλλιά του: «Δεν ντρέπομαι, είναι προσαρμοσμένα στην εικόνα του παρελθόντος»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιατικά και στην δημοσιογράφο, Ελίνα Κοτανίδου παραχώρησε ο Πασχάλης.

Ο αγαπημένος μουσικός, μεταξύ άλλων μίλησε την απώλεια της Μαριάννας Τόλη και του Ρόμπερτ Ουίλιαμς ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι βάφει τα μαλλιά του.

«Δυστυχώς η Μαριάννα και ο Ρόμπερτ φύγανε νωρίς και μας πίκραναν πολύ. Ας είμαστε καλά και όσο αντέξουμε και εμείς», είπε ο Πασχάλης για τον θάνατο των δύο φίλων του.

Όσον αφορά στη σχέση του με τους θαυμαστές του, αλλά και το μυστικό του για να διατηρεί την εμφάνισή του, ο Πασχάλης σημείωσε: «Με συγκινεί πολύ να αισθάνομαι ότι ο κόσμος με έχει μέσα στις ιστορίες της ζωής τους. Γι’ αυτό φροντίζω να διατηρώ το σουλούπι μου, να του θυμίζω τον Πασχάλη τον παλιό. Δύο πράγματα είναι σημαντικά τα κιλά και μαλλιά μου. Φτιάχνω τα μαλλιά μου, δεν είναι φυσικά στο χρώμα τους. Είναι προσαρμοσμένα στην εικόνα που είχα στο παρελθόν. Ούτε ντρέπομαι, ούτε έχω κανένα πρόβλημα με εκείνους που έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά.

Οι καλλιτέχνες έχουν πάρει άδεια από τον Θεό να έχουν μαύρα ή ξανθά μαλλιά, ή ό,τι χρώμα μαλλιά θέλουν γιατί είναι καλλιτέχνες».

Read More

And More