Ο πατέρας της Στέλλας Μιζεράκη αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα και συγκινεί

Βαρύ είναι το πένθος που βιώνει η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα από την ώρα που ενημερώθηκε πώς ο 28χρονος άφησε την τελευταία που πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Η μηχανή του νικητή του Power Of Love 1 προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές.

Ένας από αυτούς ήταν και ο πατέρας της Στέλλας Μιζεράκη, ο οποίος του είπε “αντίο” με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος πόζαρε ανάμεσα στην κόρη του και τον άτυχο 28χρονο, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Ό,τι θυμάσαι από τη ζωή το λένε αναμνήσεις.. μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις.. Καλό ταξίδι αντράκι μου».

Όπως φαίνεται ο χαμός του Πάνου Ζάρλα συγκλόνισε πολύ κόσμο…

Read More

And More