Ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ σπάει τη σιωπή του

Ο πατέρας του νεαρού αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη που δολοφονήθηκε από πυρά κακοποιών, μαζί με άλλους δύο νέους αστυνομικούς στου Ρέντη μίλησε στην εφημερίδα Espresso.

“Εύχομαι να μπορούσα να πάρω τη θέση του κι εκείνος να συνέχιζε να ζει, να πραγματοποιούσε τα όνειρά του, να έκανε οικογένεια, να γερνούσε..” αναφέρει με παράπονο και σηλώνει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν βρεθούν οι υπεύθυνοι του εγκλήματος. “Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αδίστακτοι φονιάδες. Για τα παιδιά αυτά έκλαψε όλη η Ελλάδα”.

Στο μεταξύ ο κ. Σκυλογιάννης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ για την οικογένειά του: “Προσπαθούμε να βρούμε κουράγιο για να μεγαλώσουμε τα άλλα τέσσερα παιδιά μας. Δεν μπορούν να μας βλέπουν να σερνόμαστε σαν νεκροζώντανοι”

Όπως αναφέρει στην συνέντευξή του ο νεαρός αστυνομικός είχε ζητήσει άδεια για την περίοδο των Αποκριών, προκειμένου να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τρίκαλα. Για κακή του τύχη δεν του την έδωσαν: “Είχαμε τηλεφωνηθεί και τον περιμέναμε μία από εκείνες τις ημέρες. Δεν απαντούσε στις κλήσεις μας εκείνη τη μέρα και ανησυχύσαμε, γιατί υποθέσαμε ότι θα είχε δουλειά. Όταν μας πήρε ο αστυνομικός διευθυντής κόπηκαν τα πόδια μας. Είχαμε ήδη δει στην τηλεόραση αυτό που είχε συμβεί στην Αθήνα”.

“Θα ήθελα ο γιος μου να είναι το τελευταίο θύμα και να γίνει κάτι με τα Σώματα Ασφαλείας για να μην θρηνήσουν άλλοι γονείς” έυχεται ο τραγικός πατέρας.

Read More

And More