Site icon TLIFE

O πατέρας του Γιάνη Βαρουφάκη στη Μία! Βίντεο

Ο νέος τσάρος της οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης έχει γίνει αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Έχει κερδίσει την προσοχή όχι μόνο των ελληνικών media και ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων όλοι αναγνωρίζουν την μόρφωση και τις γνώσεις του στα οικονομικά. Με περηφάνια μιλάει ο 90χρονος Γιώργος Βαρουφάκης στην εκπομπή Μία για το γιο του και νέο Υπουργό Οικονομικών.

“Εγώ τον καμαρώνω γιατί είναι γιος μου… Εσείς τώρα αν τον καμαρώνετε…Εγώ όχι μόνο τον καμαρώνω, αλλά πιστεύω στο έργο του, τις ικανότητές του, τις διασυνδέσεις που έχει στην Ευρώπη ολόκληρη και νομίζω θα τα πάμε καλά”, υποστηρίζει ο πατέρας του Υπουργού.

“Σπούδασε ξέρετε οικονομικά στην Αγγλία και το διδακτορικό του ήταν μαθηματικά. Έχει βαθιά μόρφωση και είναι άξιος”, εξηγεί και τονίζει πως πάντα πίστευε σε εκείνον.

“Ήξερα ότι θα γίνει κάτι, γιατί ήταν παιδί που αγαπούσε τη μόρφωση, ήταν ανήσυχος και όλα αυτά τον βοήθησαν να φτάσει εδώ που έφτασε…”, λέει.

Και συνεχίζει: “Σκεφτείτε ότι τον κάλεσαν κάποια στιγμή στο κοινοβούλιο της Βρετανίας και μίλησε για την οικονομία τους. Και τους έκανε και προτάσεις γιατί δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά τελευταία. Και μου έλεγε, μπαμπά είχα απέναντί μου και λόρδους και στο τέλος με τίμησαν με δείπνο.”

© 2024 tlife.gr