“Ο Paul Walker κάηκε ζωντανός” – Μηνύει την Porsche η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού

Η αγάπη του πρωταγωνιστή των ταινιών “Fast and Furious”, τον οδήγησε στο θάνατο, όταν το 2013 ο Paul Walker πέθανε μετά από μια ισχυρή σύγκρουση με την Porsche που οδηγούσε. Δυο χρόνια μετά, όμως, η 16χρονη κόρη του αδικαχαμένου ηθοποιού μηνύει την γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων για το χαμό του.
“Ο Paul Walker ήταν ζωντανός μέσα στην Porche μετά τη σύγκρουση και κάηκε στη φωτιά που πήρε το αυτοκίνητο”, αναφέρει στη μήνυσή της η Meadow Walker.

Στο κείμενο, μάλιστα, επιρρίπτει ευθύνες στην εταιρεία, αναφέροντας πως μια κακοτεχνία έφταιγε για το θάνατο του πατέρα της, ο οποίος -όπως λέει- ήταν ζωντανός μετά το ατύχημα και κάηκε ζωντανός, καθώς η ζώνη ασφαλείας μπλόκαρε, του έσπασε τα πλευρά και την κλείδα μετά τη σύγκρουση και τον κράτησε εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητο.
Ακόμη, δημοσίευμα του TMZ αποκαλύπτει πως οι δικηγόροι αναφέρουν ότι η ταχύτητα της Porsche δεν ήταν μεταξύ 80 και 93 μιλίων την ώρα, όπως λέει η αστυνομία, αλλά μεταξύ 63 και 71 μιλίων την ώρα, ενώ καταγγέλλουν την εταιρεία για θέματα αστάθειας.

Μάλιστα, αναφέρουν πως το μοιραίο θα είχε αποφευχθεί αν η εταιρεία είχε στο αυτοκίνητο ένα καλύτερο σύστημα σταθερότητας, όπως έχουν άλλα μοντέλα της Porsche.

Read More

And More