Ο περιζήτητος εργένης Χάρης Βαφειάς ετοιμάζεται για γάμο με την Έμιλυ Λαγουνάρη!

Ο νεότερος μάγος της ελληνικής ναυτιλίας και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. Ο Χάρης Βαφειάς φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος και μάλιστα πρόσφατα έκανε την πρώτη κοσμική εμφάνιση με την αγαπημένη του Έμιλυ Λαγουνάρη. Το ζευγάρι βρέθηκε στα στην ομαδική έκθεση “Coney Island state of mind” στην οποία συμμετέχει η αδερφή του Χάρη.

Πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με την Espresso, αρραβωνιάστηκαν στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας Βαφειά στην Εκάλη. Ο εφοπλιστής αποφάσισε στα 33 του, να ντυθεί γαμπρός και όπως όλα δείχνουν ο γάμος θα γίνει το φθινόπωρο σε κάποιο ελληνικό νησί.

To love story

Γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια, μετά από κάποιο κοσμικό κάλεσμα κοινών γνωστών. Τότε και οι δύο είχαν διαφορετικούς συντρόφους οπότε δεν προέκυψε κάτι μεταξύ τους. Ήρθαν όμως πιο κοντά μετά τον θάνατο του κολλητού του Χάρη, Νίκου Γιγουρτάκη και έδεσαν!

Ο εφοπλιστής απέχει συνειδητά από τη νυχτερινή ζωή και γνωρίζοντας καλύτερα την Έμιλυ κατάλαβε ότι ήταν η γυναίκα που έψαχνε!

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η 23χρονη αρχιτέκτονας είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων από πολύ ισχυρή οικογένεια. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Αυτή την περίοδο, εργάζεται σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο στα βόρεια προάστια ενώ της αρέσει πολύ ο αθλητισμός.

Read More

And More