Ο Περρής και τα κόμικς του!

Ο Περρής και τα κόμικς του! | tlife.gr

Ο πολύ επιτυχημένος δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής που μας χαρίζει γέλιο με τα καυστικά σχόλια του, αποκάλυψε τελικά την αδυναμία του… η οποία δεν είναι άλλη, από την αγάπη του για τα κόμικς!

Ο Περρής είναι μανιώδης συλλέκτης κόμικς και γι’ αυτό το λόγο έχει και ένα ολόκληρο δωμάτιο με σπάνια τεύχη στο σπίτι του. Ο ίδιος μάλιστα είναι πολύ περήφανος που έχει στην κατοχή του το πρώτο τεύχος του «Μίκυ Μάους» που υπάρχει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με συνέντευξη του στην Espresso, ο Βαγγέλης Περρής αποκαλύπτει ότι το πρώτο τεύχος του αγαπημένου του ήρωα, του το έκανε δώρο ένας ακροατής της εκπομπής του στο ραδιόφωνο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος είχε πει ζωντανά στο ραδιόφωνο ότι του έλειπε το πρώτο τεύχος από τη συλλογή του και ο ακροατής που τον άκουσε του το χάρισε.

Σήμερα, η συλλογή του φθάνει τα 7.000 τεύχη και ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος για αυτό. «Το πρώτο τεύχος του «Μίκυ Μάους» το αγόρασα το 1966. Άρχισα να τα μαζεύω για να μην τα χάσω. Έτσι ξεκίνησα τη συλλογή», καταλήγει ο γνωστός δημοσιογράφος.

READ more