Ο Πέτρος Κωστόπουλος, για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού: “είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένεια μου θα είναι χαρούμενη”! VIDEO

Η είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια έγινε όπως ήταν λογικό το “talk of the town”! Mετά την τοποθέτηση της μέλλουσας νύφης του γαμπρού αλλά και της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου, όλοι περίμεναν να τοποθετηθεί και ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Εκείνος το έκανε μέσα από την εκπομπή του στο OPEN, το “Όλα λάθος, αναφέροντας μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένος!

” Οι άνθρωποι παντρεύονται οι άνθρωποι χωρίζουν.Άλλοι χωρίζουν στον ένα χρόνο, στα δυο χρόνια… Εμείς ήμασταν 16 χρόνια παντρεμένοι και έχoυμε χωρίσει, σχεδόν, επτά χρόνια. Άρα, οι άνθρωποι κάνουν τη ζωή τους. Δεν υπάρχει κάποια δήλωση γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι και όχι τρελοί. Σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και πιο πολύ τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά και ήταν ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα τρία παιδιά έχουν μια μαμά. Δεν τα έκανα μόνος μου… θέλω να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με εμένα και με τη μαμά τους. Όταν κάνουν κάτι χαίρομαι κι εγώ πάρα πολύ που τα βλέπω ευτυχισμένα, που σπουδάζουν…. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά τους, πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και θέλω να είναι και η μάνα τους καλά! Και νομίζω ότι κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι η σύζυγος που χώρισε καλά! Να κάνει τη ζωή της… να κάνει τη δουλειά της… να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι καλή επιτυχία. Αυτό κάνω και γω και είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη”

Read More

And More