Ο Πέτρος συναντά αυτό το “Βράδυ” τον… Πέτρο ! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά στον ΑΝΤ1, μετά τις δηλώσεις που έκανε και προκάλεσαν σάλο…

Αυτό το Βράδυ πραγματικά θα είναι άκρως αποκαλυπτικό, αλλά και… προκλητικό ! Μετά τις δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνένευξή του ο Πέτρος Τατσόπουλος, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η περίφημη… ατάκα πως έχει πηδήξει την μισή Αθήνα με την οποία και προκλήθηκε σάλος, συναντά απόψε τον Πέτρο Κωστόπουλο και απαντά για όλα !

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για τη πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, τα Social Media, τις κομματικές κόντρες και αντιπαραθέσεις, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος, εννοείται – όπως ήδη σας είπα – πως επιμένει να συζητήσουν με τον Πέτρο Τατσόπουλο και για την ομολογουμένως τολμηρή δήλωση που έκανε !

Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο Βράδυ παίρνει η αιώνια σέξι, Δήμητρα Ματσκούκα. Τι λέει για τη θεατρική παράσταση «Συνέντευξη», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και ποιες εντυπώσεις αποκομίζει ο θεατής από αυτό το έργο; Αποδέχεται ή όχι η γνωστή ηθοποιός τον τίτλο της σέξι γυναίκας;

Επίσης, η Δήμητρα Ματσκούκα ερμηνεύει στο πλατό το “Guns Of Brixton” των Nouvelle Vague, αλλά δεν διστάζει να απαγγείλει και Παντελή Παντελίδη!

Γι ΄αυτό σας λέω, αυτό το Βράδυ θα έχει… απ ΄όλα !!!!


Read More

And More