O Pierre Sarkozy δηλώνει ενθουσιασμένος που θα εμφανιστεί με τον Σάκη Ρουβά!

Ένας από τους πιο αγαπητούς dj της Γαλλίας έρχεται στην χώρα μας για να εμφανιστεί στο φαντασμαγορικό show που ετοίμασε ο Σάκης Ρουβάς. Ο Pierre Sarkozy θα παίξει μουσική στο grand finale του The Ace Of Hearts Tour και είναι ενθουσιασμένος για αυτό. “Ανυπομονώ να εμφανιστώ με το Σάκη! Είναι μεγάλη τιμή για εμένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιος του Γάλλου προέδρου.

Η Pierre έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ. Στην ερώτηση ποια χαρακτηριστικά που έχει ξεχωρίσει, λέει: “Την ενέργεια του πάνω στη σκηνή! Είναι απίστευτος!”

Βέβαια, ο 29χρονος μουσικός δεν μπορεί να εντοπίσει ακόμα τις διαφορές ανάμεσα στην ελληνική και της διεθνής μουσικής που συνήθως παίζει στα live του. Υποστηρίζει πως θα είναι σε θέση να απαντήσει μετά τις 11 Οκτωβρίου και το The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour!

Όσον αφορά την δική του προτίμηση στη μουσική αναφέρει την soul, την electro και την house. Ο Pierre ασχολείται με το Djing από το 2006 και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που θα είναι μία από τις εκπλήξεις που μας έχει ετοιμάσει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης περιοδείας του.

Τέλος, το μήνυμα που θέλει να στείλει στο κοινό που θα τον απολαύσει στο μουσικό υπερθέαμα στο Tae Kwon Do είναι: “Θα είναι ένα καταπληκτικό show! Ελάτε όλοι να χορέψουμε μαζί!”

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Δούκισσα Νομικού: Η έκπληξη που ετοιμάζει με τον Σάκη Ρουβά!

Σάκης Ρουβάς: Με grand finale και πολλές εκπλήξεις επιστρέφει το The Ace Of Hearts Tour!

Άκουσε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Onirama!

Read More

And More