“Ο πιο αδύναμος κρίκος”, βγαίνει τελικά από την… κατάψυξη του Alpha !

Είναι κάτι που το ήθελε πολύ, γιατί το πίστευε και το πιστεύει πολύ και μπορεί να έχει και δίκιο. Ο λόγος; Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος από τον χειμώνα που μας πέρασε βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον Alpha, προκειμένου την επόμενη σεζόν ,δηλαδή, την σεζόν του 2012-2013, να βγει στον αέρα το γνωστό σε όλους μας τηλεπαιχνίδι , “Ο πιο αδύναμος κρίκος” !

Ναι, το τηλεπαιχνίδι που την δεκαετία του ΄90 άφησε εποχή με την απολαυστική Ελενα Ακρίτα στον ρόλο της οικοδέσποινας, συζητιέται για να ζωντανέψει και πάλι στους δέκτες μας εννοείται ανανεωμένο και με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή, να έρχεται για να σηκώσει στους ώμους του, το βάρος της παρουσίασης του συγκεκριμένου προγράμματος, αποδεικνύοντάς μας πως… η κακία δεν έχει όρια !

Η ιδέα ,λοιπόν, αυτή αν και ενδιαφέρει πολύ τους υπευθύνους της Κάντζας και κατενθουσίασε και τον Νίκο Μουτσινά, στην συνέχεια μπήκε στην… κατάψυξη λόγω κρίσης, μιας και όλα τα κανάλια θα κατέβουν από το Φθινόπωρο στο γήπεδο του τηλε-ανταγωνισμού με πετσοκομμένα μπάτζετ και προγράμματα.

Ομως, σήμερα έχω στον Νίκο ευχάριστα, γι ΄αυτό και αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο θέμα. Τι ευχάριστα; Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, οι του Alpha έχουν πάρει χαρτί και μολύβι τα έχουν βάλει όλα κάτω και πρόσθεση στην πρόσθεση και αφαίρεση στην αφαίρεση, είπαν να βγάλουν τον “Κρίκο” από την κατάψυξη και να δρομολογήσουν την παραγωγή του, έτσι ώστε να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες στο β ΄μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή, από Γενάρη !

Μακάρι… Για να δούμε, τι θα δούμε !

Read More

And More