Ο πιο ειλικρινής απολογισμός του ’19, ήταν της Ρούλας Ρέβη! Το σ΄αγαπώ στον Αποστόλη Τότσικα

Σε λίγες ώρες, εκνπνέει το 2019 και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν δημόσια τον απολογισμό της χρονιάς ίσως και της δεκαετίας που αλλάζει απόψε στις 12 το βράδυ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο απολογισμός της Ρούλας Ρέβη, ο οποιος ίσως είναι ο πιο ειλικρινής, μαζί με τις συμβουλές της.

Η γνωστή φωτογράφος έκλεισε το μήνυμά της με μια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα, λέγοντάς του: “Σε αγαπώ. Είσαι ο καλύτερος όλες τις δεκαετίες”!

“New year’s resolution η αλλιώς όταν κάνουμε σχέδια κάποιος γελάει ! Μην μας πιέζετε να χαιρόμαστε συνέχεια αφήστε μας να έχουμε και τα νεύρα μας , μην χαμογελάτε ψεύτικα στις φωτογραφίες ,μην αγαπιέστε με το ζόρι , τσακωθείτε ελεύθερα μην ποσταρετε συνέχεια τις φωτο της δεκαετίας τις θυμόμαστε βρε παιδιά εξάλλου οι μεγάλες παρέες ποστάρουν όλοι τις ιδιες πάνω κάτω !(είναι μεγάλο το κρεββατι , πάντα ήταν) . Οποίος θέλει σήμερα να έχει μούτρα έχει το ελεύθερο οποίος θέλει να κάτσει σπιτι επίσης , μην λέτε ψέμματα σε αυτούς που δεν θέλετε να δείτε είναι δικαιωμα σας (το λεω γιατι το ψέμα το ρημάδι δεν κρύβεται ) πάντως όλα θα πάνε καλά αν έχουμε φαγητό , υγεία , λίγα λεφτά ,και πολλα κότσια ! Been there done that @apostolis_totsikas_official σε αγαπω εισαι ο καλύτερος σε όλες τις δεκαετίες

Read More

And More