Ο πρίγκιπας George έχει γενέθλια! Δες τρυφερές φωτογραφίες με τους γονείς του

Σε πυρετό προετοιμασιών κινείται τις τελευταίες μέρες το βρετανικό παλάτι και επιτέλους φαίνεται πως ήρθε η μεγάλη μέρα. Σήμερα ο πρίγκιπας George γίνεται 1 χρόνου και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Ο μικρός που έχει ξετρελάνει ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια, γιορτάζει σήμερα και το πριγκιπικό ζευγάρι έχει ετοιμάσει για αυτόν μια μεγάλη γιορτή.

Όλο αυτό το διάστημα ο μικρός εμφανίζεται στην αγκαλιά των γονιών του σε πολλές επίσημες εξόδους και κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και τα πρώτα του βήματα με την Kate και τον William να φωτογραφίζουν τον γιο τους γεμάτοι περηφάνια. Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα του παλατιού, δημοσιεύθηκε και η πρώτη φωτογραφία του μπέμπη να περπατά μόνος.

Ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013 και από τότε μαμά και γιος είναι αχώριστοι. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει τσακώσει σε πολλές τρυφερές στιγμές και εμείς επιλέξαμε μερικές από αυτές, σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ για τα γενέθλια του πρίγκιπα George.
Δες τις πιο τρυφερές στιγμές του πρίγκιπα με τους γονείς του!

Read More

And More