Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte της Αγγλίας ξεκίνησαν σχολείο! Φωτογραφίες

Η πριγκίπισσα Charlotte, η 4χρονη κόρη του πρίγκιπα Wiliam και της Kate Middleton, αρχίζει σήμερα το σχολείο και στο εξής θα πηγαίνει μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό της, πρίγκιπα George, στο Thoma’s Battersea στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Η Charlotte, δισέγγονη της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής στο βρετανικό θρόνο. Ο George, 6 ετών, που είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής, πηγαίνει στο σχολείο από το 2017.

Με την απόφασή τους ο George να γίνει μαθητής από τόσο μικρή ηλικία, ο Wiliam και η Kate έσπασαν τη βασιλική παράδοση που ήθελε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αρχίζουν το σχολείο αρκετά μεγαλύτερα και ανάλογα με το φύλο τους, να φοιτούν σε σχολεία του ίδιου μόνο φύλου. Εξάλλου ο George είχε πάει σε τοπικό βρεφονηπιακό σταθμό, στο Νόρφολκ, όπου τότε κατοικούσαν οι Κέμπριτζ, κάτι το οποίο ήταν επίσης αρκετά ασυνήθιστο για τον οίκο των Ουίνδσορ. Σήμερα, για την πρώτη ημέρα της Charlotte στο σχολείο, οι γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους στο Thoma’s Battersea.

Όπως ήταν επόμενο, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα του σχολείου! Στην πρώτη φωτογραφία, η μικρή Charlotte κρατάει τη μαμά της από το χέρι, ενώ ο William κρατά το χέρι του πρωτότοκου γιου του. Πριν λίγο, το Kensington Palace ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τα δύο αδέρφια, να φορούν τις σχολικές τους στολές!

https://www.instagram.com/p/B2BcYxRFqry/

Στο Thoma’s Battersea φοιτούν 560 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 4 έως 13 ετών. Τα ετήσια δίδακτρα για τα παιδιά των τεσσάρων ετών κυμαίνονται στις 19.000 στερλίνες (21.200 ευρώ /24.000 δολάρια). Πριν από δύο χρόνια, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα επανεξέταζε τους κανονισμούς ασφαλείας του σχολείου, μετά τη σύλληψη 40χρονης γυναίκας ως ύποπτης για απόπειρα εισβολής στο σχολείο, λίγο αφότου ο George είχε αρχίσει να πηγαίνει στο Thoma’s Battersea.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More