Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης αποκαλύπτει αν θα είναι ή όχι στο Big Brother

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” μέσα από ζωντανή σύνδεση από τη Σκόπελο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόδρομος ΚαθηνιώτηςΟ πρώην παίκτης του Big Brother 1 μίλησε για το νέο κύκλο του reality αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και τη δική του επιστροφή.

Ειδικότερα, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης ανέφερε ότι είναι πολύ καλό που ένα επιτυχημένο project επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια, ώστε να κάνουν και οι παλιοί επιτυχία. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πριν τον κορονοϊό βρισκόταν σε συζητήσεις, όμως πλέον δεν γνωρίζει τι τελικά θα συμβεί. Όλα θα σενάρια είναι πιθανά.

«Καλά κάνουν τα παιδιά και ξαναβγάζουν το Big Brother. Να κάνουμε και εμείς οι παλιοί λίγο επιτυχία! Να ξαναβγούμε και εμείς λίγο στην επιφάνεια! Όχι ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε, αλλά…Όταν βγαίνει κάτι το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, αναμφίβολα θα έχει επιτυχία και τώρα πιστεύω.

Επικοινωνήσαμε για το καινούργιο Big Brother, όχι για να μπω μέσα, αλλά να περάσω από εκεί να τους δω και να με δουν. Ούτε να ‘μαι στην επιτροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλες οι επαφές έγιναν πριν τον κορονοϊό, μετά τον κορονοϊό δεν ξέρω τι γίνεται! Δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί και να γίνει μπορεί και να μην γίνει! Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η πρόταση γιατί μετά δεν θα είναι έκπληξη. Κάτι, όμως, θα γίνει και αυτό το ξέρουν μόνο οι παραγωγοί του παιχνιδιού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Μέχρι την πρεμιέρα του Big Brother στις 30 Αυγούστου αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι αποφάσεις.

Read More

And More