Ο πρώην συγκάτοικος του Αλέξη Παππά αποκαλύπτει: “Είναι χειριστικός, έχει μια ωραιοπάθεια και έναν ναρκισσισμό”

Για την εμπειρία του από την συγκατοίκησή του με τον Αλέξη Παππά και την συνεργασία τους στη σειρά “8 Λέξεις” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ο ηθοποιός Πάνος Μπακανδρέας. Όπως είπε ο νεαρός ηθοποιός, ο Αλέξης Παππάς είναι ένας αρκετά χειριστικός άνθρωπος και λειτουργεί με δεύτερες σκέψεις. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι δυο τους δεν ταίριαξαν.

“Ο Αλέξης Παππάς έφυγε από τις “8 Λέξεις” γιατί απ’ όσο ξέρω τελείωνε σεναριακά ο ρόλος του. Στις αρχές της δεύτερης χρονιάς του σήριαλ μείναμε για ένα πολύ μικρό διάστημα στο ίδιο σπίτι. Σαν άνθρωπος γενικά μου είναι αδιάφορος. Δε με αφορά να κάνω παρέα. Δεν σμίξαμε ποτέ να δέσουμε σε κάτι. Μου είναι αδιάφορος. Είναι ένα ιδιόρρυθμο παιδί, ένας περίεργος χαρακτήρας. Ίσως σε κάποιες καταστάσεις να είναι χειριστικός.

Από το λίγο που τον ξέρω έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του μια δεύτερη σκέψη, διαφορετική από αυτό που σου λέει. Η διαφορά μας με τον Αλέξη είναι ότι εγώ ότι έχω να πω θα το πω ευθέως χωρίς να υπονοήσω κάτι ούτε θα κινηθώ πίσω από την πλάτη σου χωρίς να έχω μιλήσει μαζί σου. Ο Αλέξης έχει μια ωραιοπάθεια και έναν ναρκισσισμό, του αρέσουν οι γυναίκες οπότε ίσως και να του ταίριαζε ένα project όπως αυτό του Bachelor” δήλωσε ο Πάνος Μπακανδρέας.

Read More

And More