Ο πρώην σύζυγος της αδελφής της Φαίης Μπλάχα αποκαλύπτει: “Η Μαριαλένα είπε ψέματα γιατί φοβόταν τον Στεφανάκη”

Το τέταρτο πρόσωπο στην ερωτική υπόθεση της Νέας Μάκρης που οδήγησε στο θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλάχα φαίνεται πως είναι ο πρώην σύζυγος της αδελφής της. Ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας κατέθεσε στο δικαστήριο και περιέγραψε τον Βαγγέλη Στεφανάκη ως “φουσκωτό” και μάλλον επικίνδυνο.
Μετά το θάνατο της 23χρονης Φαίης τον Απρίλιο του 2013, ο πρώην σύζυγος της αδερφής της, είχε κληθεί να δώσει μια προανακριτική κατάθεση όπου ανέφερε τα εξής για τον “αντίζηλό” του, Στεφανάκη:
“Τον είχα δει 2-3 φορές να περιμένει τη Φαίη. Μου έδωσε κακή εντύπωση. Είναι εμφανές ότι κάνει χρήση αναβολικών. Είναι φουσκωτός, οδηγεί επικίνδυνα μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς κράνος, τρέχει υπερβολικά κάνοντας επίδειξη και φιγούρες στη γειτονιά, και δίνει την εντύπωση του μάγκα”, περιγράφει ο Π.Σ, λιμενικός στο επάγγελμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.
Για το βράδυ του θανάτου της Φαίης, ο πρώην άντρας της Μαριαλένας αναφέρει: “Απ΄ ότι μου είπε η σύζυγός μου, ο Βαγγέλης Στεφανάκης χτύπησε άσχημα την αδερφή της και το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι της παθούσης. Όταν συνέβη, ήμουν στην υπηρεσία μου στη Ραφήνα” και συμπληρώνει: “απ΄ότι μου είπε η σύζυγός μου, είπε ψέματα στην αστυνομία γιατί φοβόταν τον Στεφανάκη. Ο Στεφανάκης της έλεγε ότι αν το μαρτυρήσει, θα κάνει κακό στην ίδια, στην αδερφή της, και την οικογένεια της εν γένει”.
Όσο για το ροζ DVD με το οποίο η Μαριαλένα Μπλάχα υποστήριζε πως την εκβίαζε ο κατηγορούμενος; Ο πρώην σύζυγος αναφέρει πως: “Η Μαριαλένα μου αποκάλυψε ότι μια φορά είχε κάνει έρωτα σε ξενοδοχείο με τον Στεφανάκη, και αυτός της είπε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τη συνεύρεση, και αν αποκάλυπτε στην αστυνομία ότι αυτός χτύπησε την αδερφή της, θα το δημοσίευε στο ίντερνετ και θα το έστελνε σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της, σε μένα, και στην οικογένειά μου”.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως παρόλο που το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση, ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας πιστεύει σε εκείνη και την στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Read More

And More