Ο προκλητικός χορός γνωστής τραγουδίστριας με θαυμάστριά της στη σκηνή!

Οι προκλητικές της εμφανίσεις και τα πρωτοποριακά της σόου, δεν είναι για όλα τα γούστα. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται ν’ απασχολεί ιδιαίτερα την Taylor Momsen, που όταν βρίσκεται στο Παρίσι νιώθει σαν στο σπίτι της… Η γνωστή τραγουδίστρια, λοιπόν, στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού βρέθηκε στη μουσική σκηνή VIP Room, της οδού Rue de Rivoli στο Παρίσι για να τραγουδήσει.

Τον περασμένο χρόνο η Taylor, είχε σταματήσει την κυκλοφορία οχημάτων στην γαλλική πρωτεύουσα, όταν για να παρουσιάσει ένα άρωμα του σχεδιαστή Galliano, έκανε ένα περιέργο σόου, καθώς καθόταν μέσα σε μια νταλίκα, παρκαρισμένη έξω από γνωστό εστιατόριο της πόλης. Φέτος, όμως, έκανε μια πολύ πιο ανατρεπτική εμφάνιση με τη ”βοήθεια”, μάλιστα, μιας θαυμάστριά της… Η Taylor ανέβασε την νεαρή κοπέλα – μ’ επιθυμία της ίδιας – στην σκηνή κι άρχισε να χορεύει αρκετά προκλητικά μαζί της.

Η 17χρονη τραγουδίστρια, που έκανε το ντεπούτο της και στην τηλεόραση σε μικρή ηλικία, συμμετέχοντας στην ταινία ”How the Grinch Stole Christmas, ρισκάρει σε πολλά θέματα, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Σε ηλικία 16 ετών, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της single ”Make Me Wanna Die”, το οποίο συνοδευόταν από ένα βίντεο κλιπ αρκετά τολμηρό… αφού, η Τaylor έπρεπε να είναι καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, γυμνή!

Read More

And More