O πρωταγωνιστής της “Φατμαγκιούλ” στο Καστελόριζο

Το μικροσκοπικό Καστελόριζο φαίνεται πως έχει γίνει ο νέος must προορισμός για όλα τα αστέρια της γειτονικής Τουρκίας. Οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα έχουν επιλέξει το γραφικό νησάκι του Αιγαίου για τις διακοπές τους. Τελευταίος celebrity επισκέπτης; Ο Ενγκίν Ακγιουρέκ, που ίσως θα αναγνωρίζεις από τη συμμετοχή στο τηλεοπτικό δράμα “Φατμαγκιούλ”!

Όπως διαβάζουμε στην Espresso της Κυριακής, νεαρός ηθοποιός βρέθηκε στο Καστελόριζο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Προσκεκλημένος του Έλληνα επιχειρηματία Τσίκο Μαγιάφη. Ο Ενγκίν κατέφτασε στην περιοχή με το σκάφος στο οποίο και διέμνεινε και δήλωσε γοητευμένος για το νησί και την υπέροχη φιλοξενία. Όπως μάλιστα αναφέρει ο πατέρας του κου. Μαγιάφη στην Espresso της Κυριακής, ο ηθοποιός απήλαυσε όχι μόνο τα καταγάλανα νερά, αλλά και τις παραδοσιακές λιχουδιές.

/

Οι πληροφορίες του ίδου ρεπορτάζ κάνουν λόγο για “απόβαση” Τούρκων καλλιτεχνών στο νησί, με επόμενο επισκέπτη τον Χαρίτ Εργκέντζ – τον τηλεοπτικό Σουλεϊμάν – την συμπρωταγωνίστρια του Εργκίν και τηλεοπτική “Φατμαγκιούλ”, Μπερέν Σάατ και την όμορφη Ζουχρέ Κοτς η οποία έκανε ένα πέρασμα από το “Σουλεϊμάν” υποδυόμενη την Ελένη.

/Ο Εργκίν γνωρίστηκε με τον Έλληνα επιχειρηματία στην Τουρκία, αφού ο τελευταίος είναι παντρεμένος με Τουρκάλα υπήκοο και επισκέπτεται συχνά μαζί της τη γειτονική χώρα. Στο Κας λοιπόν της Τουρκίας οι δύο νέοι γνωρίστηκαν και ο κ. Μαγιάφης προσκάλεσε τον εκλεκτό καλεσμένο του στο Καστελόριζο.

Read More

And More