Site icon TLIFE

Ο πρωταγωνιστής του “Έρωτας Μετά” μας συστήνει με περηφάνια τους γονείς του!

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Έρωτας Μετά” είναι πολύ ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους followers του στιγμές από τη ζωή του, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική.

Τι γιορτές έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ξεκουράστηκε και πέρασε χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δύο από αυτά είναι και οι γονείς τους, τους οποίους αναγκάζεται να παραμελεί μερικές φορές λόγω δουλειάς.

Έτσι, λοιπόν, πριν μερικές μέρες, οι τρεις τους πραγματοποίησαν μια κοινή έξοδο, απολαμβάνοντας το μεσημεριανό φαγητό τους και συζητώντας για ώρες επί παντός επιστητού.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφήσει τους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο και να δημοσιεύσει σχετικό στιγμιότυπο στα instastories τους, συστήνοντάς τους έτσι στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαπαύλου, ο οποίος υποδύεται τον «κακό» ξάδελφο του Αντώνη Καρυστινού στη σειρά «Έρωτας μετά». Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δεμένος με τους γονείς τους, ενώ εκείνοι τον λατρεύουν και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Σε ποιον πιστεύεις ότι μοιάζει περισσότερο;

© 2024 tlife.gr