Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter παντρεύτηκε την αγαπημένη του! [pics]

Ο αγαπημένος μας Νέβιλ Λονγκμπότομ – κατά κόσμον Matthew Lewis – από τις ταινίες Harry Potter ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, με μία ανάρτησή του στα social media, όπου πόζαρε ο ίδιος ως γαμπρός με τη νύφη στο πλευρό του. Η ρομαντική πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι, στον Πύργο του Άιφελ, με την όμορφη Angela Jones να λέει φυσικά το πολυπόθητο “ναι”.

Δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα και έναν θυελλώδη έρωτα, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, ενώ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στην Ιταλία!

Δες την φωτογραφία του γάμου του:

https://www.instagram.com/p/BjVA4_rgl9u/?taken-by=mattdavelewis

O Matthew γνωρίστηκε με την Angela σε ένα event των Universal Studios στο Ορλάντο το καλοκαίρι και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Angela είναι event planner και αμέσως μόλις οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της, ο Matthew της έκανε πρόταση γάμου με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι.

Ο Matthew Lewis εξέπληξε τους πάντες με την εξωτερική αλλαγή του μετά το τέλος των ταινιών Harry Potter, αφού μεταμορφώθηκε από ένα ατσούμπαλο παιδί σε έναν κούκλο, που μάλιστα φωτογραφήθηκε με γνωστά εσώρουχα, προκαλώντας εγκεφαλικά στο γυναικείο πληθυσμό.

Read More

And More