Ο Ψινάκης θα μείνει εκτός του… “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Είναι από τους ανθρώπους που λένε τη γνώμη τους ακόμα και αν γνωρίζουν ότι αυτή θα έχει δυσάρεστες εξελίξεις. Κι αυτό είναι κάτι που ο Ηλίας Ψινάκης το απέδειξε ασκώντας αρνητική κριτική ακόμα και στο “Fab 5” όπου συμμετείχε.
Όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, φαίνεται μάλιστα ότι μετά την απόλυσή του Ηλία Ψινάκη από την εκπομπή του ΑΝΤ1 οι σχέσεις του με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Πριν από λίγες μέρες όμως, ξεκίνησε να προβάλλεται τρέιλερ που καλεί όσους όσοι έχουν κάποιο ταλέντο να δηλώσουν συμμετοχή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε στην κριτική επιτροπή ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Τι πρόκειται να γίνει λοιπόν; Θα είναι ο γνωστός μάνατζερ στον καινούργιο κύκλο του talent show ή όχι;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ψινάκης θα μείνει εκτός… Ελλάδας. Όχι όμως, μόνο λόγω των σχέσεών του με τον ΑΝΤ1 μετά το “Fab 5¨, αλλά επειδή όπως φαίνεται πρόκειται να ασχοληθεί ακόμα πιο ενεργά με την πολιτική. Μετά το Δήμο Αθηναίων όπου είναι δημοτικός σύμβουλος φαίνεται ότι ο Ψινάκης σκοπεύει να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Read More

And More