Ο ράπερ Bafman κάνει δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή!

Mετά τη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ο Baf Danny (Bafman) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αφού κατέβαλε εγγύηση 2.00 ευρώ. Ο 35χρονος ράπερ και YouTuber θα πρέπει, πλέον, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες. Στην απολογία του, ο κατά κόσμον Χρήστος Κανελλόπουλος υποστήριξε ότι η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και για ακτιβιστική δράση.

Πριν λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος προέβη σε μια κίνηση που ξάφνιασε πολλούς. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε στα stories του ζήτησε οικονομική βοήθεια από τους διαδικτυακούς του φίλους προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή.

«Παιδιά γύρω στο χιλιάρικο μου λείπει ακόμα και την γλυτώνω την φυλακή. Όποιος ενδιαφέρεται να σαππορτάρει. Και όχι δεν ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια. Ντροπή θα είναι να είμαι στη φυλακή ενώ οι ρουφιάνοι είναι έξω. Έχασα όλα τα λεφτά μου με αυτήν την ιστορία και χρεώθηκα τόσα, αλλά έχω σκοπό να βγάλω τα διπλά και να δώσω με την ομάδα μου ντόπα ήχο. Γιατί το μόνο που σπρώχνουμε είναι η μουσική.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το είδαμε κι αυτό!

Read More

And More