Ο ράπερ FY είναι ζευγάρι με εκθαμβωτική ξανθιά – Το παθιασμένο φιλί τους σε δημόσια θέα

Ο FY έγινε ευρέως γνωστός μετά την εμφάνισή του στα φετινά MADWALK, όπου ερμήνευσε το hit του «Δε Με Θέλουν» σε ένα ντουέτο-έκπληξη με την παρουσιάστρια της βραδιάς που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο κατά κόσμον Φίλιππος Γιαγκούλης, γέννημα – θρέμμα της Θεσσαλονίκης, αν και μόλις 19 ετών, γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα.

Και μπορεί ο νεαρός rapper να μην μετρά πολλά χρόνια στα μουσικά δρώμενα, ωστόσο, απήχηση και η επιτυχία του ήταν τόση, που κέρδισε και το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα μουσικά βραβεία MAD που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο.

Ωστόσο, εκτός από επαγγελματική επιτυχία, ο FY βιώνει και προσωπική ευτυχία, αφού είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. O rapper είναι ζευγάρι με μια εντυπωσιακή και πολύ όμορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά και τον κάνει να χαμογελά.

Τα στοιχεία της δεν είναι γνωστά, καθώς στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αναγράφεται μόνο το όνομα “Alex“, ωστόσο, η ίδια έχει μοιραστεί με τους followers τις κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Μάλιστα, σε μια από αυτές, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο.

Το σίγουρο είναι πώς μαζί είναι πολύ ταιριαστοί!

Read More

And More