Ο ρομαντικός γάμος του Χ. Κώνστα στην Τζια! Δες φωτογραφίες

Σε μια ρομαντική τελετή στην Τζια παντρεύτηκαν τις ημέρες του Πάσχα, ο οικονομικός συντάκτης Χρήστος Κώνστας και η Πέλλα Περβολαράκη. Το ζευγάρι έκανε ένα νησιώτικο γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο στο αγαπημένο του νησί.

Η τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού, στον Κούνδουρο της Κέας (Τζια) στις 12 το μεσημέρι και ακολούθησε γεύμα με ζωντανή ορχήστρα, που έπαιζε στους ρυθμούς του κλασικού ρεπερτορίου.
“Αργησα μόνο 20 λεπτά. Δεν ήταν πολύ”,είπε η νύφη σε συνέντευξή της στη “Real Life” και πρόσθεσε: “Δεν του πάτησα το πόδι όπως είναι το έθιμο, αλλά προτίμησα να του δώσω ένα φιλί”.
Η Πέλλα έφτασε στο εκκλησάκι με τον αδερφό της μέσα σε έναν σκαραβαίο αντίκα και εκεί την περίμενε ο πατέρας της για να την παραδώσει στον δημοσιογράφο. “Δεν είχα καθόλου άγχος. Πραγματικά, ήταν μια μέρα αγάπης, που τη ζήσαμε παρέα με τους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Ούτε ο Χρήστος είχε άγχος. Όλα κύλησαν υπέροχα. Ο καιρός αποδείχθηκε σύμμαχος μας. Παρόλο που τις ημέρες του Πάσχα δεν ήταν τόσο καλός, η ημέρα του γάμου μας ήταν ηλιόλουστη”, αναφέρει η Πέλλα.
Δες φωτογραφίες από το γάμο:

Read More

And More