“Ο Ρουπακιάς σηκώθηκε να φύγει σα να μη συμβαίνει τίποτα” – Η κατάθεση της αστυνομικού της ΔΙΑΣ

Η Αγγελική, γυναίκα που ανήκει στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχε στη σύλληψη του Ρουπακιά, τη νύχτα της άγριας δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, στην κατάθεσή της δίνει τη δική της διάσταση για τα γεγονότα.
Όπως αναφέρει σε ένα σημείο της κατάθεσής της η αστυνομικός, εκείνη προσωπικά αλλά και οι συνάδελφοί της δεν είχαν δει τον δράστη να μαχαιρώνει το θύμα γιατί ο Ρουπακιάς είχε αγκαλιάσει τον Παύλο Φύσσα και δεν είδαν τη σκηνή του μαχαιρώματος.
Διαβαστε την κατάθεση της αστυνομικού:
“Λάβαμε σήμα στις 23:59. Όταν φθάσαμε στο σημείο ήταν γύρω στα 50 άτομα, στην συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας, με ρόπαλα στα χέρια και να κατευθύνονταν προς την καφετέρια ‘Κοράλι’. Φθάσαμε σε περίπου 10 λεπτά. Εκεί συναντηθήκαμε με μία ακόμη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Συνολικά είμαστε 8 αστυνομικοί με τέσσερις μοτοσυκλέτες.
Στην οδό Παύλου Μελά που είναι παράλληλη με την Τσαλδάρη είδαμε διασκορπισμένα γύρω στα 30-40 άτομα, κατά κύριο λόγο, μαυροφορεμένα, κάποιοι από αυτούς φορούσαν κράνη, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούσαν στα χέρια τους αντικείμενα, που απ’ όσο μπορούσα να καταλάβω ήταν ρόπαλα. Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω, ότι εκεί που βρισκόμασταν δεν υπήρχε πολύ φως γι’ αυτό δεν μπορούσα να διακρίνω καλά τα άτομα…

Read More

And More