Ο Σ. Ρόκκος κάνει μεταμόσχευση μαλλιών μπροστά στην κάμερα! Δες το video

Στα έμπειρα χέρια του γνωστού πλαστικού χειρουργού Dr Γκούρα, αφέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, δέχτηκε να κάνει τη μεταμόσχευση μαλλιών μπροστά στην κάμερα.

Ο Dr. Γιάννης Γκούρας θεωρείται ένας από τους πιο ειδικούς πλαστικούς χειρουργούς που ασχολείται αποκλειστικά με την μεταμόσχευση μαλλιών. Είναι διευθυντής της Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Metropolitan Hospital και επιστημονικός Διευθυντής της Gouras Hair Genesis Clinic καθώς και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Μετά από 20ετή εμπειρία και περισσότερες από 10.000 επεμβάσεις στο ενεργητικό του, έχοντας εφαρμόσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές, και σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους ειδικούς σε Ευρώπη και Αμερική δημιούργησε μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών.

Όπως είπε ο ίδιος στο TLIFE, υπάρχουν πολλοί Έλληνες του θεάματος που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και έχουν δει σημαντική βελτίωση στην ψυχολογία και τη διάθεσή τους. Πολλοί από αυτούς, όπως αποκάλυψε ο κ. Γκούρας δεν το αποκαλύπτουν. Υπάρχουν όμως και κάποιοι πιο τολμηροί που το παραδέχονται. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Στέλιος Ρόκκος

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο ιατρείο του για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και δέχτηκε να βιντεοσκοπηθεί όλη η διαδικασία.

Ευχαριστούμε πολύ τον Dr Ιωάννη Γκούρα
Διευθυντή Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Νοσοκομείου “METROPOLITAN”
Λ. Συγγρού 134 (Πλησίον Παντείου): τηλ 210 9242001
Π. Ιωακείμ 25, Κολωνάκι: τηλ 210 7258852
info@hairgenesisclinic.gr

Δες το video:

Read More

And More