Ο Σάκης Ρουβάς εγκαινιάζει το Υποβρύχιο Μουσείο της Αλοννήσου! Η άφιξη του τραγουδιστή στο νησί [pics,video]

Ανοίγει φέτος για πρώτη φορά τις υδάτινες πύλες του το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, στην Αλόννησο, την 1η Αυγούστου παρουσία του Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα καταδυθεί μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό! Στην τελετή εγκαινίων θα παραστεί και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 οι ερασιτέχνες αυτοδύτες και δύτες ελεύθερης κατάδυσης θα μπορούν να επισκεφτούν, με τη συνοδεία καταδυτικών κέντρων, το διάσημο ναυάγιο αμφορέων του 5ου αιώνα π.Χ. στο βυθό της νησίδας Περιστέρα στην Αλόννησο – από τα σημαντικότερα της κλασικής αρχαιότητας.

Η πρόσβαση στον μυστηριώδη κόσμο του βυθού, όμως, δεν αφορά μόνο τους φίλους της κατάδυσης, αλλά απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες της Αλοννήσου, οι οποίοι έχουν εναλλακτικά τη δυνατότητα να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα του ναυαγίου, χωρίς καν να βραχούν.

Στο νησί βρίσκονται πλήθος δημοσιογράφων και το newsit.gr, με την Μάγδα Τσέγκου, είναι εκεί και θα σας μεταφέρει εντυπωσιακές εικόνες, τόσο από την ξηρά, όσο και υποθαλάσσια.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, απαθανάτισε τον Σάκη Ρουβά κατά την άφιξή του με θαλάσσιο ταξί στο νησί.

Read More

And More