Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πράξη την υπόσχεσή του!

Στο 6ο live αποχώρησε ο Πιλάτος Κουνατίδης και ο Σάκης που στηρίζει πάντα τους νέους καλλιτέχνες του έκανε δημόσια πρόταση on air να τραγουδήσει μαζί του στο ESTATE Seaside @ ΑΚΡΩΤΗΡΙ από αυτή την Παρασκευή κιόλας!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη του στα ταλέντα του X-Factor, άλλωστε το έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις του.
Απόψε λοιπόν θα απολαύσουμε τον νεαρό τραγουδιστή, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά! Δες την επίσημη ανακοίνωση του estate summer club:

Γνωρίζει πως το πιο επιτυχημένο παγκόσμια μουσικό show μπορεί να είναι η αρχή μίας λαμπρής καριέρας για πολλούς από τους διαγωνιζομένους προσφέροντας τους μία σπάνια ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους στον κόσμο.
Οι sold out live εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Σάκη στο ESTATE Seaside @ ΑΚΡΩΤΗΡΙ συνεχίζονται ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και αποτελώντας αναμφισβήτητα την επιτυχία της 10-ετίας! Το ένα sold out διαδέχεται το άλλο με περισσότερους από 2.500 κοινού να διασκεδάζουν απολαμβάνοντας ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα γεμάτο ρυθμό, χορό, ένταση, έρωτα, πάθος!
Η παραλία του Αγίου Κοσμά έχει γίνει το πιο hot καλοκαιρινό σημείο διασκέδασης των επωνύμων και όχι μόνο!
Από αυτή την Παρασκευή θα συμμετέχει στο πιο δυναμικό μουσικό υπερθέαμα μαζί με το Σάκη Ρουβά και ο ταλαντούχος Πιλάτος Κουνατίδης που ξεχώρισε στο X-Factor για τη λαΐκή του φωνή και την απήχηση του στο κοινό!

Εντύπωσε προκάλεσε και το χθεσινό σχόλιο της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου στον Ελεύθερο Τύπο:”Απάντηση σε όσους χαρακτήρισαν κρεοπωλεία και ορνιθοτροφεία τα τηλεοπτικά talent shows έδωσε ο Σάκης Ρουβάς που κάλεσε τον αποχωρήσαντα από το X-Factor Πιλάτο να εμφανίζεται μαζί του στο κέντρο όπου τραγουδάει Δεν είδα κάποιον από όσους κατέκριναν να απλώσει χέρι σε ένα από τα ταλέντα που βγήκαν από αυτά τα shows σε μια εποχή που μόνο μέσα από αυτά μπορείς να δείξεις το ταλέντο σου”..

Read More

And More