Ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογείται: «Αυτή η καψούρα τραβάει χρόνια…»

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογείται: «Αυτή η καψούρα τραβάει χρόνια…» | tlife.gr

O Σάκης Τανιμανίδης φημίζεται για την αγάπη που έχει για τη γυμναστική και αδιάψευστος μάρτυρας αυτού είναι το απίστευτα γυμνασμένο κορμί του. Ο παρουσιαστής, ο οποίος αναχώρησε σήμερα για Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το Survivor 3,  το έχει ρίξει στη σκληρή προπόνηση, προκειμένου να είναι super fit μέχρι την πρεμιέρα του reality επιβίωσης.

Ο Σάκης, όλο αυτό το διάστημα που του έχει απομένει μέχρι να ξεκινήσει τα γυρίσματα, γυμνάζει σχεδόν καθημερινά όλες τις μυϊκές ομάδες του, παρά το φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμα που έχει καθημερινά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο από το γυμναστήριο.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσει του στο Instagram, ο παρουσιαστής έκανε μια δημόσια εξομολόγηση σχετικά με τον αγαπημένο του τρόπο εκγύμνασης, ο οποίος δεν είναι άλλος από τα βάρη. «Φαίνεται στο βλέμμα μου ότι «κάτι παίζει» με μένα και την μπάρα… ένα φλερτάκι! Η αλήθεια είναι ότι αυτή ή καψούρα τραβάει χρόνια, όχι μόνο με την μπάρα, αλλά με την έντονη γυμναστική και άθληση, αυτή που σε γονατίζει και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα καταφέρεις να βγάλεις, την προπόνηση της ημέρας!», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

READ more