Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια και η Χριστίνα Μπόμπα του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τροπο

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μπαμπάς όχι ενός αλλά δυο κοριτσιών. Ο παρουσιαστής που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τα παιδάκια του, απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου στο πλευρό της εγκυμονούσας συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα.

Ο Σάκης όλο αυτό το διάστημα φροντίζει να μην λείπει στιγμή δίπλα από την αγαπημένη του Χριστινα για αυτό και εκείνη φροντίζει με την πρώτη ευκαιρία να του εκφράζει την αγάπη της. Μια καλή αφορμή λοιπόν, ήταν τα σημερινά γενέθλια του παρουσιαστή. Η Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

“Χρόνια πολλά αγάπη μου @sakiswp ! Συνέχισε να δίνεις απλόχερα ευτυχία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και να είσαι τόσο αυθεντικός, μοναδικός και η κινητήριος δύναμη που γεμίζεις θετική ενέργεια όλους τους γύρω σου! Όλα τα καλά σε σένα να έρθουν γιατί σου αξίζουν! Σ’αγαπω! #loveofmylive
Είμαστε πολύ τυχερές που σε έχουμε (… και οι 3)”

Read More

And More